Paalstraat Schoten

Paalstraat Schoten

De Paalstraat is het winkelcentrum in het dorp Schoten. Deze straat is de ‘place to be’ in Schoten, waar de Grote Markt, het gemeentehuis en leuke winkeltjes zich huisvesten. Zowel kleine lokale zelfstandigen als winkelketens zoals HEMA, Standaard en Hunkemöller vinden hier hun thuis.

De winkelstraat bevindt zich op wandelafstand van het park van Schoten, het kasteel, en de riante Kasteeldreef. Zoek op de grote markt ook naar het standbeeld van Tijl uilenspiegel, die volgens de overlevering een tijdje in Schoten heeft gewoond.

Ook hier zorgen we mee voor jouw goed humeur!

In de Paalstraat in Schoten hoor je nu ook de muziek van Groevy. We maakten voor een brede doelgroep een uitgebreide lijst die vooral bestaat uit popmuziek in alle talen en van alle tijden. Ook in deze openbare ruimte werd ingezet op de echte meezingers en ‘catchy’-nummers die het ‘mee-neurie-effect’ hebben op de consument.

Ook wordt hier ingezet op de verschillende thema’s doorheen het jaar zoals Kerst, Valentijn & Halloween,… Wil je graag meer weten over hoe we onze muziek aanpassen aan de verschillende thema’s en waarom? Lees dan ook zeker ons blogbericht over Muziek in de winkelstraten!

Foto’s & tekst: Charlotte Hancké

Voor meer info hieromtrent kan je altijd contact opnemen met onze accountmanager Sebastiaan:

Sebastiaan Denys – Account Manager

+32 494 59 25 51

sebastiaan.denys@groevy.com

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!