Muziek in winkel / retail

Wist je dat het gebruik van muziek in winkels consumenten aan kan zetten tot het doen van een aankoop? Muziek heeft invloed op de beleving van een consument. Wellicht herken je dit, vanuit een situatie waarbij je zelf een kleding- of bijvoorbeeld sportwinkel bezocht.

Door bezoekers van je winkel een prettig gevoel te geven, zijn zij veel sneller geneigd een aankoop te doen. Groevy helpt jou 100% gepersonaliseerde afspeellijsten samen te stellen, toegespitst op het publiek wat naar jouw winkel komt. Hierbij houden we graag rekening met je persoonlijke voorkeuren en wensen. Wens je muziek op een hoger tempo, of geef je de voorkeur aan iets rustgevends? Een groot voordeel van het platform wat Groevy winkeliers biedt: je hebt geen omkijken meer naar de rechten op de muziek. Dit regelen wij voor je! We vertellen je graag meer welke voordelen muziek in winkels biedt.

Gepersonaliseerde afspeellijsten voor jouw winkel

Het selecteren van de juiste achtergrondmuziek voor een afspeellijst kan best lastig zijn. Muziek moet consumenten een prettig gevoel bezorgen, het moet hun beleving verbeteren. Niet alleen zullen zij zo sneller een aankoop doen en blijven ze langer in de winkel hangen. Ook vergroot dit de kans dat zij nog eens terugkeren in je winkel. Aan de andere kant loop je het risico dat een verkeerde muziekkeuze bezoekers van je winkel afschrikt. Denk aan een muziekstijl die niet past bij de interesses en smaak van jouw publiek. De kans is groot dat een consument je winkel sneller verlaat, zonder iets te kopen. Groevy helpt je hierbij, door 100% gepersonaliseerde afspeellijsten aan te bieden.

Kies uit maar liefst 280 muziekstijlen

Om je niet te beperken in het selecteren van een geschikte muziekstijl, biedt Groevy maar liefst 280 verschillende muziekstijlen. Wij zetten onze ervaring graag in, om een passende afspeellijst samen te stellen voor jouw winkel! Laten we een inventarisatie maken van de doelgroep van je winkel. Trek je voornamelijk jongere klanten, of juist ouderen? Zijn klanten op zoek naar een boek, die ze alvast even in willen kijken? Bezoekt je klant de winkel om kleding te passen? Het zijn factoren die bepalend zijn voor het vinden van een geschikte muziekstijl.

Duidelijke service, geen verrassingen

Je wilt als winkelier weten waar je aan toe bent! Groevy biedt je daarom geen ingewikkelde maandcontracten, maar een vaste prijs voor een jaar. Je kunt het platform vervolgens onbeperkt en volledig automatisch gebruiken. Zelf heb je gedurende het jaar geen omkijken meer naar de muziek in je winkel! Wel zou je kunnen overwegen om af en toe een reclamespotje aan je afspeellijst toe te voegen. Denk aan acties die mensen in je winkel niet mogen missen. Vanzelfsprekend worden er geen andere reclames afgespeeld.

Heb je een vraag over het platform, of lijkt deze even niet te werken? Wij zijn dagelijks telefonisch en via een chat op onze website te bereiken.

Probeer Groevy gratis uit in je winkel

Verbeter de muziek in je winkel en laat afspeellijsten op maat samenstellen door Groevy! Wij bieden je graag toegang tot ons platform, waarmee je de muziek gedurende 14 dagen gratis uit kunt proberen. Laten we aan de slag gaan!