Aanpak

 

Het plan van aanpak met Groevy

Dankzij gepersonaliseerde muzieklijsten zorgt Groevy voor een intensere winkelbeleving, goed gezinde collega’s en klanten, én een verhoogde omzet.

Wij kennen onze klanten, en onze klanten kennen ons.

Wat Groevy onderscheidt van andere muziekleveranciers is dat we één op één met jou in gesprek gaan. We gaan zelf kijken wie je bent: wie jouw medewerkers zijn, wie jouw klanten zijn en wat de sfeer is in jouw zaak. Op basis daarvan gaan we samen op zoek naar de ultieme afspeellijsten.

Let’s Groevy!

 

Wanneer je besloten hebt om met Groevy in zee te gaan, maken we de persoonlijke afspeellijsten klaar. Dankzij onze playlist generator wordt automatisch elke dag een nieuwe playlist samen gesteld op basis van de verschillende parameters die Groevy-muziekadviseurs samen met jou hebben besproken. Zo maakt het Groevy-platform de koppeling tussen het DNA van jouw bedrijf en de juiste muziek. Deze playlist komt in lengte overeen met één volledige werkdag.

Dan wordt de compacte Groevy-player aangesloten op jouw muziekinstallatie. Deze installatie duurt ongeveer 5 minuutjes en je kan meteen genieten van optimaal gematchte muziek!

Gepersonaliseerde muziek: hoe doen we dit juist?

De muzieklijsten worden de eerste paar weken gefinetuned. Na een aantal weken hebben de muziekprofessionals een perfect beeld van welke muziek en sfeer er nodig is.

En dan zijn we vertrokken. Elke dag nieuwe muziek die perfect past binnen de sfeer en stijl van jouw zaak.

Het Groevy-Team staat altijd klaar om de muziek of de audiospots aan te passen.

Dit kan via chat, mail of telefoon binnen de 24u tijdens werkdagen.

Een glimlach op ieders gezicht, dat is waar Groevy voor gaat.

 

 

TEST GROEVY NU
 
 

 

CONTACTEER ONS!