Horeca muziek | Muzieksysteem voor jouw horecazaak | Groevy

Horeca muziek

Als de trotse bezitter van een horecagelegenheid wil je gasten zo goed mogelijk kunnen bedienen. Beleving speelt hierbij een belangrijke rol! Denk aan de manier waarop gasten ontvangen worden, de wijze van serveren door je personeel en de aankleding van de zaak.

Een belangrijk onderdeel van deze aankleding is de muziek. Een muziekstijl moet passen bij de aard van je horecagelegenheid, het publiek wat je trekt en de gelegenheid waarin deze gebruikt wordt. Zoek je muziek voor horeca om af te kunnen spelen tijdens een diner? Ben je wellicht op zoek naar een vrolijk deuntje voor tijdens de lunch? Groevy is jouw partner in 100% gepersonaliseerde muziek voor horeca. Laten we samen op zoek gaan naar de manier waarop we de beleving voor jouw klanten kunnen verbeteren.

Afspeellijsten die aansluiten bij jouw horecazaak

Een bezoeker van je horecagelegenheid moet zich prettig voelen bij de muziek die hier afgespeeld wordt. Het moet bijvoorbeeld een gevoel van herkenning oproepen, of iemand een vrolijk gevoel geven. Geheel passend bij de gelegenheid waarbij de muziek wordt afgespeeld! Groevy denkt met je mee, door 100% gepersonaliseerde afspeellijsten samen te stellen.

Wij leveren voor iedere gelegenheid een passende lijst met nummers, aansluitend bij de interesses van het publiek wat je trekt. Des te persoonlijker de service, des te intenser de beleving vaak ook is. Het maakt dat een gast het bezoek aan je horecagelegenheid langer zal blijven herinneren en sneller nog eens terugkeert.

Varieer in de gebruikte afspeellijsten in het muzieksysteem

Bij een snelle lunch rond het middaguur hoort een andere muziekstijl, dan bij een uitgebreid diner aan het eind van de dag. Datzelfde geldt voor het verschil tussen een vlotte kop koffie voor een overleg met een zakenpartner en een avondje met vrienden onder het genot van een alcoholische versnapering. Beginnen de verschillende nummers uit de mode te raken? Met ons online platform geef je de afspeellijst snel en gemakkelijk een update. Wij kunnen je hierbij helpen! Het platform biedt je toegang tot maar liefst 280 verschillende muziekstijlen.

Vaste afspraken, geen verrassingen

Duidelijke afspraken zijn essentieel! Daarom bieden we je onbeperkt toegang tot ons online platform, voor een vast bedrag per jaar. Geen ingewikkelde abonnementen, maar een simpele en heldere dienstverlening. Hierbij nemen wij alle zorgen over de rechten op het gebruik van muziek op ons, zodat je hier als ondernemer geen omkijken meer naar hebt.

Een alternatief voor het gebruik van het platform van Groevy kan de radio zijn. Je wilt echter niet voortdurend reclames hoeven af te spelen in je horecazaak. Wij bieden daarom muziek passend bij jouw publiek, onbeperkt afgespeeld zonder vervelende reclames tussendoor. Heb je een toffe aanbieding, of nadert het happy hour in je horecazaak? Bij muziek voor horeca kunnen we tussen de muziek door een reclamespotje van je eigen zaak inplannen.

Meer informatie over muziek voor horeca

Wil je meer weten over het platform van Groevy? Ben je benieuwd of het gebruik van dit platform ook voor jouw horecagelegenheid interessant kan zijn? Of wil je meer weten over de manier waarop wij gepersonaliseerde muzieklijsten samenstellen? Neem dan contact met ons op!