Muziek in fitness

Een rondje wandelen, joggen op de hardloopband of krachtoefeningen in het krachthonk zijn voor veel sporters makkelijker met muziek op de achtergrond. Vaak blijkt het voor sportscholen lastig te zijn, om te bepalen welke muziek bij fitness past.

Kies je voor muziek op een hoog tempo, of geven sporters de voorkeur aan actuele hits? Welke invloed heeft de beat van de muziek bij fitness? Groevy helpt je door deze keuzes voor jou te maken! 100% gepersonaliseerde muzieklijsten, passend bij het publiek wat jouw sportschool trekt. Niet alleen hoef je op deze wijze zelf niet om te kijken naar geschikte muziek bij fitness, ook heb je geen zorgen meer over bijvoorbeeld de rechten op de muziek. Dit regelen wij voor je!

100% gepersonaliseerde afspeellijsten

Groevy is jouw online muziekexpert! Wij hebben een ruime ervaring in het samenstellen van afspeellijsten voor sportscholen, restaurants en bijvoorbeeld clubs. Deze ervaring zetten we graag in, om jouw publiek een nog intensere beleving te bieden. Niet alleen helpt hen dit hun sportprestaties te verbeteren. Ook komen ze sneller nog eens bij je terug! Ze hebben het immers naar hun zin in je sportschool. Muziek bij fitness moet motiveren en sporters het gevoel geven net iets meer te kunnen, dan hun brein hen wellicht vertelt. Een iets hoger tempo, een groter gewicht en meer herhalingen. Het helpt de sporters in jouw sportschool sterker te worden.

Keuze uit maar liefst 280 verschillende stijlen

Wanneer je voor de 100% gepersonaliseerde afspeellijsten van Groevy kiest, heb je de keuze uit maar liefst 280 verschillende stijlen. Het maakt dat we altijd een passende muziekstijl aan je kunnen aanbieden! Hierbij kun je onderscheid maken tussen de muziek in de avond en overdag, muziek op werkdagen en in het weekend, enzovoorts. Wij luisteren graag naar je persoonlijke wensen, om op basis daarvan passende afspeellijsten samen te stellen.

Vaste afspraken, alles automatisch

Wij staan voor duidelijkheid! Geen ingewikkelde contracten of maandabonnementen, maar een vaste prijs per jaar. Voor dit bedrag heb je de mogelijkheid onze muziek onbeperkt te gebruiken. Daarbij worden je sporters tijdens het uitvoeren van fitnessoefeningen niet langer gestoord door vervelende reclames. Wel bieden we je de mogelijkheid om zelf reclames toe te voegen! Denk bijvoorbeeld een actie, waarbij vrienden gratis mee mogen komen sporten. Het delen van deze acties in een afspeellijst komt veel professioneler over, dan een simpel A4-formulier bij de deur. Wanneer mogen wij jou helpen bij het zetten van deze volgende stap in de professionalisering van je sportschool?

Ons platform werkt volledig automatisch. Lukt er iets niet, of heb je vragen over de werking van ons systeem? Wij zijn dagelijks telefonisch en via de chat op onze website bereikbaar.

Gratis uitproberen van Groevy

Ben je ook enthousiast over de mogelijkheden die Groevy je biedt op het gebied van muziek bij fitness? Neem vrijblijvend contact met ons op! We vertellen je graag meer over onze dienst en het platform waarop wij de muziek aanbieden. Nog leuker is het om dit platform zelf een keer uit te proberen. We bieden je graag een proefperiode van 14 dagen aan.