Over

Groevy matcht muziek met jouw merk

De juiste muziek, op het juiste moment en op de juiste plaats. Dat is waar Groevy voor staat. Want ondanks de alomtegenwoordigheid van muziek en het ongeziene gemak waarmee iedereen vandaag de dag aan plaatjes en playlists kan geraken, weerklinkt nog steeds menig valse noot in winkels, showrooms, fitness, restaurants, hotels, kantoren, health- en beautysalons etc. En da’s spijtig. Niet alleen voor klanten, bezoekers of gasten, maar ook voor zaakvoerders en uitbaters: hoe meer beleving je zaak namelijk uitstraalt, des te groter de impact op je zakencijfer. Muziek vormt een essentieel onderdeel van je point of sale marketing. Consumenten die zich goed voelen op jouw locatie, besteden namelijk sneller en meer geld. Hoe ben je zelf? Precies daarom is het van belang dat je in je zaak te allen tijde de juiste muzikale toon zet.

Lees meer

De oprichters van Groevy, 3 gepassioneerde Belgische muziekliefhebbers met gezamenlijk enkele tientallen jaren ervaring in de fascinerende wereld van de muziekprogrammatie, besloten hun doordreven expertise te bundelen en in de vorm van een handig online hulpmiddel aan te bieden.
Achter de schermen verzamelden ze een begeesterd team van muziekexperten die de rol van persoonlijke adviseurs (ofwel ‘muziekbutlers’) op zich nemen en klanten steeds voorzien van de juiste muziek op de juiste plaats.  Daarnaast werd ijverig gebouwd aan een digitaal platform waar de diverse, op maat gecomponeerde playlists in verzameld worden.

Minder

Zit je toch nog met enkele vragen? Ook dat klinkt als muziek in onze oren! Klik op de chatfunctie linksonder en we staan (tijdens onze kantooruren) graag voor je klaar. Of bestook onze inbox door het contactformulier in te vullen.

CONTACTEER ONS!