Bruul Mechelen

De drukste winkelstraat van Mechelen.

De Bruul is een winkelstraat in de stad Mechelen. De straat verbindt de Dijle met de Grote Markt, en loopt min of meer van noord naar zuid. In het zuiden loopt ze via de Fonteinbrug over in de Vijfhoek, de Graaf van Egmontstraat en de Hendrik Consciencestraat.

Je kent ze misschien van het Monopolyspel. Shoppers halen hun hart op in de vestigingen van grote winkelketens en mooie boetieks. Je kan natuurlijk ook gewoon rustig rondkuieren in deze verkeersarme buurt. Naast winkels ontdek je ook de Onze-Lieve-Vrouw van Leliëndaalkerk, met het gezellige Bruulpleintje ernaast. Helemaal aan de andere zijde van de Bruul kom je op de Botermarkt met zijn fonteinen en vlietje.

“Deze muziek is niet bedoeld om bewust naar te luisteren, maar heeft voornamelijk het doel om sfeer-verhogend te werken. En dat is nu nét waar je als consument onbewust naar op zoek gaat tijdens het shoppen.”

We zorgen in deze straten mee voor jouw goed humeur!

In de Mechelse winkelstraten hoor je nu ook de muziek van Groevy. We maakten voor een brede doelgroep een uitgebreide lijst die vooral bestaat uit popmuziek in alle talen en van alle tijden. Hier werd ingezet op de echte meezingers en ‘catchy’-nummers die het ‘mee-neurie-effect’ hebben op de consument.

Ook wordt hier ingezet op de verschillende thema’s doorheen het jaar zoals Kerst, Valentijn & Halloween,… Wil je graag meer weten over hoe we onze muziek aanpassen aan de verschillende thema’s en waarom? Lees dan ook zeker ons blogbericht over Muziek in de winkelstraten!

Foto’s & tekst: Charlotte Hancké

Voor meer info hieromtrent kan je altijd contact opnemen met onze accountmanager Sebastiaan:

Sebastiaan Denys – Account Manager

+32 494 59 25 51

sebastiaan.denys@groevy.com

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!