The Baby's corner

Over the baby’s corner

The baby’s corner, dat is winkelen met een eindeloze keuze in kwaliteitsvolle, veilige, duurzame en ecologische producten en hippe merken voor mama, baby en kind. Kom terecht in een grote inspirerende belevingswereld met meer dan 20.000 producten in de winkels in Nazareth en Hasselt (opening oktober 2022) én op de online shop. The baby’s corner is steeds op zoek naar zalige collecties die kwaliteit en creativiteit combineren.

missie & visie

De missie van the baby’s corner belooft the extra mile aan alle ouders en grootouders, persoonlijk contact met hun klanten en een aanbod écht op maat van wat de zovele aanstaande mama’s en papa’s nodig hebben. Ze willen de gids zijn voor de belangrijkste reis in hun leven tot ver na de babytijd.

Klantervaring

Omdat the baby’s corner veel belang hecht aan de ervaring die de consument beleeft in de winkel, hebben ze besloten om de achtergrondmuziek in hun winkels mee op te nemen in het marketingplan.

Muziekmarketing zorgt ervoor dat de sfeer in de winkel optimaal is. Achtergrondmuziek werkt bijvoorbeeld inspirerend tijdens de verkoops-gesprekken met de mama’s en papa’s wanneer het tijd is om de geboortelijsten aan te leggen.

Samen met Groevy op zoek naar de juiste achtergrondmuziek

Voor the baby’s corner was het een zoektocht naar de juiste muziek die past bij elk type consument. In de winkel komt er een uitgebreide doelgroep over de vloer die bestaat uit mama’s, papa’s, oma’s en opa’s, maar ook van de kleinste kindjes tot nieuwsgierige peuters.

Het zijn consumenten die de tijd zullen nemen om rustig rond te kijken, die een momentje nemen voor zichzelf en hun gezin, of om er inspiratie op te doen. De achtergrondmuziek moest dus voor alle leeftijden en type mensen aangenaam en rustgevend zijn om naar te luisteren.

Ben je benieuwd naar the baby’s corner? Neem algouw een kijkje op hun website:

https://www.thebabyscorner.be/nl-be/

Voor meer info hieromtrent kan je altijd contact opnemen met onze accountmanager Sebastiaan:

Sebastiaan Denys – Account Manager

+32 494 59 25 51

sebastiaan.denys@groevy.com

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!

Foto’s & reportage door: Charlotte Hancké