Standaard boekhandel

muziek in boekhandel

Met open blik begeleidt Standaard boekhandel jong en oud, Nederlands- en anderstalig, professionele boekenwurmen en toevallige lezers op zoek naar een (ont)spannend verhaal.

Standaard Boekhandel is een Belgische winkelketen die boeken verkoopt. Het aanbod omvat ook muziek-cd’s, dvd’s, kranten, tijdschriften, stripalbums, cartografie, reisgidsen, wenskaarten, bordspellen en bureauartikelen. Sommige winkels bieden ook artikelen van de Nationale Loterij aan.

Voor elk moment in het leven bieden ze inspiratie, advies, hulp, richting en ontspanning.

Van elk thema kennen ze de juiste ingang of vinden ze wel een spoor. In tegenstelling tot wat je misschien verwacht, handelt jouw Standaard Boekhandel niet in boeken en papier, maar in het leven van elke dag, voor elke generatie.

Die 100 jaar levenservaring hebben ze vertaald in een krachtige klantenbelofte of missie:


“We zijn jouw uitgelezen reisgenoot die je prikkelt, inspireert, steunt, amuseert en vergezelt bij elk groot of klein moment. Op alle vlakken. Persoonlijk, familiaal, sociaal, professioneel … Zo geven we elke dag dat beetje extra aan je leven.”

muziek in boekhandel
muziek in boekhandel

De klant komt binnen in een oase van inspiratie.

De klantervaring die Standaard boekhandel wil bieden in hun winkels is er een van rust en ontspanning. Groevy ging in gesprek met de filiaalhouders om er voor te zorgen dat elk filiaal aangepaste en persoonlijke muzieklijsten zouden ontvangen. We maakten unieke muzieklijsten die niet alleen passen bij de look en feel van de winkel, maar ook bij hun visie, medewerkers en cliënteel.

Het doel is om de klant een totaal beleving te geven, te inspireren en tot rust brengen. Dit kunnen we bereiken door ze in de juiste mindset te brengen met behulp van de juiste achtergrondmuziek.

Ondersteunende achtergrondmuziek bij gesprekken tussen klant en medewerker.

De belezen medewerkers van Standaard boekhandel hebben kennis van de lectuur die verkocht wordt in de winkel. Het is belangrijk dat de achtergrondmuziek ondersteunend werkt voor gesprekken tussen klant en medewerker. De juiste muziek zorgt ervoor dat medewerkers van standaard boekhandel mee drijven in de ontspannen sfeer en hun klanten met een glimlach te woord kunnen staan.

Margot, filiaalhoudster van Standaard boekhandel Schoten

Momenteel zijn Standaard boekhandel Schoten, Schilde & Sint Niklaas (Hoofdkantoor) al Groevyklant. We maakten lijsten die vooral bestaan uit klassieke muziek, ‘Ambient’, ‘easy’ en Instrumental.

Foto’s: Charlotte Hancké

Voor meer info hieromtrent kan je altijd contact opnemen met onze accountmanager Sebastiaan:

Sebastiaan Denys – Account Manager

+32 (0)3 327 92 99

sebastiaan.denys@groevy.com

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!