Reddy Keukens Geel

Welkom in de Reddy Familie

Bij Reddy Keukens zijn klanten als familie. En liegen tegen de familie, dat doen zij daar niet.

Dat is de slogan van Reddy Keukens. Wanneer je één van hun Showrooms in Geel binnen stapt, wordt je dan ook hartelijk verwelkomt door Kris. Kris is de franchise-houder van deze showroom en steekt er duidelijk zijn hart & ziel in. Met verschillende creatieve tools wilt hij zijn klanten een top-ervaring bieden.

Hij denkt niet alleen mee na over de inrichting en decoratie van de keukens, maar zorgt voor een echt thuis-gevoel. Het is belangrijk dat klanten zich in de showroom op hun gemak voelen. Ze moeten rustig kunnen rondkijken en tijd maken om ook de details voor hun nieuwe keuken nauwkeurig uit te kunnen kiezen.

Van reclame van concurrentie naar rustgevende muzieklijsten zonder reclame

Kris luisterde vroeger naar de radio in zijn showroom. Tussen de radio-muziek door speelde echter plots reclame af die helemaal niet thuis hoort in een showroom van Reddy Keukens. Ook pastte niet elk liedje op de radio binnen de sfeer van de showroom en herhaalde dezelfde nummers zich teveel.

Kris, zijn medewerkers én zijn klanten ontdekken nu met Groevy dagelijks nieuwe nummers die naadloos op elkaar overgaan, zonder reclame en volledig binnen de stijl en sfeer van Reddy Keukens Geel. Hun op maat gemaakte afspeellijst bestaat uit een mix van Popmuziek, soul & lounge.

Foto’s: Charlotte Hancké

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!