Queens

Happiness, confidence, body diversity en female empowerment is waar de medewerkers van Queens voor staan en wat hen drijft.

Ben je op zoek naar een city chic, funky of eerder casual friday outfit? Wil jij stralen in dé ultieme party dress? Bij Queens helpen ze je de geschikte outfit samen te stellen die past bij zowel jouw stijl als je persoonlijkheid.

Wekelijks ontvangen de winkels van Queens nieuwe leveringen van gekende merken als Only, Vero Moda, Vila, Ichi, Catwalk Junkie, FreeQuent,… Ze zorgen voor een erg gevarieerde collectie en een mooie combinatie aan stijlen (Scandinavian, French, Belgique c’est chique…), dat maakt het interessant (en leuk!) om regelmatig eens binnen te springen.

Klantbeleving bij Queens

Wanneer je als klant de winkels binnen wandelt krijg je meteen een gevoel van rust. Het is een ruime winkel waar je uitgenodigd wordt om te ontspannen en op je eigen tempo rond te kijken. Queens doet je welkom voelen en wilt je inspireren.

Je merkt meteen dat de winkeluitbaters hier zeer bewust mee aan de slag zijn gegaan. Ze zetten in op verschillende marketingtools in de winkel, om het hun klanten zo aangenaam mogelijk te maken.

Queens heeft verschillende filialen in Leuven, Mechelen, Aarschot, Hasselt, Mol & Diest.

Muziekmarketing in de winkels van Queens

Nadat we met Groevy zelf een kijkje zijn gaan nemen in de winkels en in gesprek zijn gegaan met Valerie, zaakvoerder van Queens, hebben we een uitgebreide afspeellijst gemaakt die matcht met de uitstraling, sfeer en klanten van de winkels. Deze afspeellijst is ook afgesteld op de doelgroep, het cliënteel en de medewerkers. We kozen voor een mix van genres zoals Pop, House, Dance, Cool Club en een beetje Rock. De muziek ondersteund het gevoel dat iedereen welkom is. In dit geval kozen we ervoor om dezelfde lijsten door te trekken in alle winkels, zodat in elke winkel dezelfde sfeer hangt. Dit versterkt ook het merkimago van Queens.

Niet enkel muziek, maar Queens doet ook aan geur-marketing om hun klanten een totaalbeleving te kunnen bieden in de winkel. Je ruikt een frisse bries doorheen de hele winkel die je als klant doet dromen, terugdenken aan herinneringen van vroeger, aan een vers geplukt boeket bloemen, of zelfs aan vakantie. Zo worden de klanten via alle zintuigen geprikkeld om ze zo goed mogelijk te inspireren en een goed gevoel te geven.

Foto’s door: Charlotte Hancké

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!