Proximus

Proximus als communicatieleverancier

Proximus Groep is een leverancier van digitale diensten en communicatieoplossingen die actief is in België en op de internationale markten. In België biedt het bedrijf zijn voornaamste producten en diensten aan onder de merken ProximusScarlet en Mobile Vikings.

De Proximus-winkels zijn punten waar klantenservice centraal staat. Hier kunnen klanten rechtstreeks terecht met hun vragen. Ze worden bijgestaan door experten in telecommunicatie.

Advies vragen, een aankoop doen of gewoon een babbeltje slagen? Hier kan het.

In de proximuswinkels speelt nu ook Groevy. In deze winkels komen er verschillende doelgroepen die in gesprek gaan met de adviseurs. De juiste muziek zorgt er mee voor dat de winkelbezoeken en gesprekken tussen klant en adviseur zo aangenaam mogelijk verlopen.

We kozen in deze winkels voor een hippe mix van ‘popmuziek’, ‘R&B’, ‘easy hits’, en hier en daar zelfs Reggae. Elke winkel heeft een persoonlijk samengestelde lijst op basis van de persoonlijke voorkeuren van de winkeluitbaters. Toch zorgden we ervoor dat de lijsten eveneens passen bij het cliënteel en de sfeer van de winkels.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!