NRG Fitness

Bij NRG sport je bij een club waar het om jou draait.

Met de prettige sfeer, persoonlijke aandacht en grote diversiteit aan trainingsmogelijkheden zorgen zij ervoor dat jij op een leuke wijze fitter kunt worden.

NRJ Fitness heeft per locatie verschillende zones, waaronder de fitnessruimte, de wellness, de kleedkamers, de lounge, de ruimtes waar de groepslessen gegeven worden en de outdoor fitness. In al deze ruimtes is er muziek op maat voorzien door Groevy.

Vier verschillende afspeelmuzieklijsten:

In de ochtend, middag en s’avonds maar ook in het weekend maakten we lijsten die passen bij het ritme van de dag.

In de ochtend wordt er vanaf openingsuur tot 13u een combinatie van 80’s-90’s-00’s afgespeeld, om zo het volwassen doelpubliek aan te spreken. Vanaf 13u00 tot 16u30 worden er aan deze lijst genres toegevoegd, zoals de Hits top 50, Pop, High Energy. Allemaal nummers die een breder doelpubliek van alle leeftijden aanspreken. In de avond vanaf 16u30 tot 23u wordt er soft festival muziek, dance, uptempo, hits, House en Club afgespeeld.

De vierde en laatste lijst die we maakten is de muziek die in het weekend wordt afgespeelt: Een combinatie van alles wat er doorheen de week speelt om zo alle doelgroepen aan te spreken.