Rodenburg Home & Garden

Rodenburg is een groot tuincentrum gelegen langs de Brechtsebaan in Schoten. In hun assortiment kan je indoor-planten, perkgoed, verse bloemen, maar ook interieur en decoratie terugvinden. Zelfs voor je huisdier kan je bij Rodenburg terecht.

Muziek in Tuincentra

Verschillend publiek

Het is een plaats voor jong en oud, waar je rustig kan rondwandelen en kan genieten van de verschillende producten. Rodenburg is ook voorzien van een restaurant met een groot terras waar je tussen het groen rustig kan lunchen of iets kan drinken. Met andere woorden, in Rodenburg kom je tot rust. Het is een ontspannen sfeer waar je als klant rustig kan rondkuieren, en op je eigen tempo de verschillende producten kan leren kennen.

Fris, gevariëerd en exotisch

Voor Rodenburg gingen we op zoek naar muziek die past bij de verschillende doelgroepen die naar het tuincentrum komen. Maar een andere vereiste is dus ook dat de muziek de ontspannen sfeer in de winkel moet benadrukken. We maakten een mix van Jazz, Bossa Nova, Instrumentale muziek, Lounge, Electronic, met hier en daar eens een herkenbaar pop-nummer. Deze mix zorgt voor een frisse, gevariëerde en iets of wat exotische feel, waardoor de klanten én de medewerkers zich snel thuis voelen.

Voor meer info hieromtrent kan je altijd contact opnemen met onze accountmanager Sebastiaan:

Sebastiaan Denys – Account Manager

+32 494 59 25 51

sebastiaan.denys@groevy.com

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op Facebook, Instagram & op Linkedin!