Kegels Turnhout

Groevy ging langs bij Kegels in Turnhout. Een autoshowroom waar al 11 jaar lang achtergrondmuziek speelt van Groevy. Eerst de YCD-player die nu sinds een jaar vervangen is door de vernieuwde Groevy-player.

Over autoshowroom Kegels

Bij Kegels te Turnhout vindt u een ruime keuze aan Abarth, Alfa Romeo, en Fiat voertuigen. Hun team van professionals staat tot uw dienst om u net dat ietsje meer te bieden. Bezoek Kegels om Abarth, Alfa Romeo, en Fiat voertuigen van nabij te ontdekken. Speciaal opgeleide technici zorgen voor uw wagen met oog voor hoog niveau van service, kwaliteit en veiligheid. Zij ontvangen u altijd met open armen!

Achtergrondmuziek op maat

Tegenwoordig hoor je in veel showrooms hippe lounge muziek, of hier en daar hoor je wel eens gewoon de hits top 50. Bij Kegels hebben ze bewezen dat het ook anders kan, en dat werkt.

Joris wilde zich graag onderscheiden van zijn conculega’s en vond het belangrijk dat klanten ook ondanks de keuzestress omtrent de zoektocht naar een nieuwe auto, tot rust konden komen in zijn showroom. Bij Kegels worden Abarth, Alfa Romeo, en Fiat voertuigen verkocht, die toch doen dromen naar oude Italiaanse films en romantische roadtrips naar het zuiden.

Wegdromen met Jazz

Bij Kegels komen zowel adolescenten die op zoek zijn naar hun eerste wagen, als volwassenen die klaar zijn voor een nieuwe switch of ouderen die uitkijken naar meer comfort. Met andere woorden is de doelgroep van Kegels dus zeer veelzijdig.

Enkel hippe loungemuziek zou hier dus niet helemaal op zijn plaats geweest zijn. In overleg met Kegels werd er gekozen voor een mix van achtergrondmuziek in de showroom die meer aanleunt tegen Jazz, in combinatie met cool club, lounge, en zachte popmuziek voor een levendige en variërende lijst.

Volumeknop op maat

Bij kegels hebben de klanten vaak nood aan een 1 op 1 gesprek met de vertegenwoordigers. Hiervoor zijn aparte bureauruimtes voorzien. In elk van deze ruimtes speelt dezelfde achtergrondmuziek als in de showroom. Het volume kan in elke ruimte afzonderlijk aangepast worden, zodat het volledig kan voldoen aan de sfeer tussen de klant en vertegenwoordiger.

Voor meer info hieromtrent kan je altijd contact opnemen met onze accountmanager Sebastiaan:

Sebastiaan Denys – Account Manager

+32 494 59 25 51

sebastiaan.denys@groevy.com

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!