Het Gebaar

Hartelijk welkom in hartje Antwerpen

In hartje Antwerpen, tussen de botanische tuin en Botanic Sanctuary Antwerp, kan je het sterrenrestaurant van Roger van Damme terug vinden: Het Gebaar.

In dit restaurant kan je zelf ervaren wat klantbeleving in de horeca zou moeten zijn. Je wordt hier altijd verwelkomt met een glimlach, in het mooie, eclectische en smaakvol ingerichte interieur van het restaurant. Er is duidelijk nagedacht over kleuren, texturen en materialen. Net zoals het ontwerpen van een smaakvol bord, waar je kleuren, texturen en smaken op een meesterlijke manier met elkaar combineert.

Een klantervaring om van te watertanden

Er is niet enkel nagedacht over wat je ziet. Ook wat je hoort is belangrijk in Het Gebaar. Wanneer je als zaakvoerder investeert in een mooi en duurzaam interieur, zorg je ervoor dat het omgevingsgeluid matcht met de sfeer van dat interieur. Het Gebaar maakte hier zeer goede keuzes. Alles werd tot in de puntjes uitgewerkt.

Dankzij de zachte materialen in het restaurant heb je als klant geen last van overheersende geluiden. De fluwelen stoelen en de houten accenten zorgen ervoor dat de geluiden niet doorheen het restaurant galmen. Je kan hier met je partner, gezin, familie of vrienden rustig genieten van je gerecht en je privé-gesprek.

Muziek op maat als finishing touch

Het Gebaar wilde als kers op de taart de sfeer in het restaurant verhogen met volledig gepersonaliseerde muzieklijsten. Groevy ging samen met zaakvoerder Cindy in overleg: wie zijn hun klanten, medewerkers en hoe is de sfeer in het restaurant? Op basis daarvan kozen we verschillende genres die samen in één grote afspeellijst passen.

We kozen voor instrumentale muziek uit House, Lounge, Jazz, Easy pop, Ambient, Balaeric en Elektronic. Deze mix zorgt voor een rustige, moderne, frisse en aangename sfeer in het restaurant.

Foto’s: Charlotte Hancké

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!