Het belang van audiospots in jouw zaak

Heb je nood aan efficiënte communicatie binnen jouw zaak? Met informatieve of commerciële boodschappen naar jouw klanten en/of medewerkers toe, op één of meerdere locaties? Dankzij Groevy kan je eenvoudig audiospots inplannen, en dat waar en wanneer je maar wilt.

 

Persoonlijke touch & Klantvriendelijkheid

 

Met Groevy kan je naast gepersonaliseerde muziek in jouw zaak ook optioneel dienstmededelingen of commerciële boodschappen afspelen op één of meerdere van jouw locaties. Wil je jouw klanten graag een goedemorgen toewensen, of nog een fijne avond? Fijne feestdagen, een gelukkig nieuwjaar en een vrolijk Pasen?

Met de audiospots van Groevy breng je jouw klanten snel en eenvoudig op de hoogte van de leuke acties en promoties in jouw zaak, maar ook aankondigingen van events of het naderende sluitingsuur kan je laten afspelen. Op deze manier geef je jouw zaak een persoonlijke touch en benadruk je de klantvriendelijkheid die jullie ongetwijfeld willen uitstralen.

 

Jij hebt de volledige controle:

 

Je bepaalt zelf waar, wanneer en welke audiospots je afspeelt. Je laat het Groevy weten, en onze muziekprofessional David, maar ook onze contentprogrammeur Kenny zorgen ervoor dat deze audiospots op het juiste tijdstip of om de zoveel muzieknummers worden afgespeeld. Een welkomstboodschap, een oproep om tijdig te reserveren, zelfs berichten om je bezoekers op een vriendelijke manier te herinneren aan de geldende maatregelen.

 

Spotjes op maat:

 

Bij Groevy heb je ook de mogelijkheid om jouw persoonlijke spots door ons te laten samenstellen. Dit kan in een paar eenvoudige stappen:

  • Schrijf een korte tekst waarin je duidelijk de informatie formuleert die je wilt communiceren.
  • Kies of je de spot wilt laten inspreken door een mannelijke of vrouwelijke stem.
  • Specificeer ook de toon en het ritme waarop deze spot ingesproken mag worden, want wil je graag een rustige spot of eerder een energieke en vlotte spot?

 

Wij werken samen met een professionele studio, zo zorgen we samen voor een effectief en passend resultaat.

 

 

TIP:

 

Wanneer je het gebruik van audiospotjes wilt inplannen is het altijd een goed idee om rekening te houden met deze 3 elementen:

  • De verschillende afdelingen van jouw zaak.
  • Speel je ook genoeg in op de 4 verschillende seizoenen?
  • Je hoeft niet énkel product-promoties weer te geven.

 

Voor meer info hieromtrent kan je altijd contact opnemen met onze accountmanager Sebastiaan:

Sebastiaan Denys | Account Manager
M +32 494 59 25 51
sebastiaan.denys@groevy.com

 

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?
Wil je graag meer blogberichten zien?
Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!