Grand Cafe Georges

Achtergrondmuziek in Grand Cafe Georges

Grand Café Georges is één van de oudste en trouwste klanten van Groevy. Ze hebben al onze vernieuwingen en innovaties meegemaakt, vanaf de cassetjes, cd’s, muziekcomputers tot wat Groevy vandaag is.

In deze stijlvolle brasserie speelt geen radio of dergelijke, maar wel op maat gemaakte muzieklijsten die naadloos op elkaar overgaan. Deze muzieklijst bestaat uit zorgvuldig gekozen hedendaagse popnummers die voor alle leeftijden geschikt zijn. Niet enkel het brede doelpubliek van Grand Cafe Georges geniet van deze muziek, maar ook de bedienden die de klanten dagelijks ter beschikking staan genieten van deze uitgebreide muzieklijsten. De muzieklijst straalt zowel ontspanning als energie uit, waardoor je met een voldaan gevoel weer buiten gaat.

Grand Cafe Georges Wilrijk

Bij Grand Café Georges op de Kern in Wilrijk kan je dagelijks terecht voor een heerlijk vers ontbijt of smakelijke lunch. Het gezellig ingerichte interieur zorgt ervoor dat hun klanten hier de tijd kunnen nemen voor een moment van ontspanning. Al is het enkel voor een drankje, je wordt altijd vlot bediend met een glimlach. En dat is wat zaakvoerster Anne ook steeds hoog in het vaandel draagt.

Foto’s: Charlotte Hancké

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!