Fitopia

Sinds 1994 creëert Fitopia een plek die je inspireert om te bewegen, te ontspannen en te genieten. Op jouw tempo, wat je doelstellingen ook zijn. Met 10.000 m2 voorzieningen en meer dan 100 medewerkers vind je bij Fitopia altijd de workout, wellness of coaching waar je je goed bij voelt.

Yani vertelt iets meer over de verschillende aspecten van Fitopia en hoe de achtergrondmuziek individueel toegepast wordt per categorie.

Welkom in de Lounge van Fitopia

Wanneer je binnen stapt in Fitopia in Edegem wordt je verwelkomt aan de infobalie. Deze infobalie loopt organisch uit in een bar. Naast deze bar vind je het gezellige horecagedeelte van Fitopia terug.

Het is een frisse lichtrijke lounge waar de klant even tot rust kan komen. Gedecoreerd met kleurrijke kussens, mooie fluwelen stoelen en verse bloemen, wordt er duidelijk aandacht besteed aan klantervaring.

Samen met Fitopia stelde Groevy een lijst samen die bestaat uit ‘Lounge’, ‘Easy Soul’, Funky Disco Vibes’, en een beetje ‘Dance’ en ‘Elektro’ om voldoende variatie en energie te kunnen bieden.

Deze lijst zorgt voor een verfrissende toevoeging aan de ruimte, waar je voor of na het fitnessen of wellness-momentje nog even kan bekomen, nagenieten en bijpraten met een warm of koud drankje.

Up Tempo & Beats voor de fitnessruimte

Deze fitnessruimte is voorzien van alle comfort en plaats om je energie in los te laten. Bij Fitopia sta je er niet alleen voor. Je krijgt een persoonlijk programma op basis van jouw doelstellingen en mogelijkheden.

Om ervoor te zorgen dat klanten deze doelstellingen met succes kunnen halen ondersteund Fitopia hun klanten met energiegevende muziek in deze ruimtes.

Samen met Groevy stelden ze een afspeellijst samen die bestaat uit ‘House’, ‘Electronic’ en ‘Dance’ muziek. Dankzij het dagelijks afspelen van nieuwe nummers blijft deze lijst leuk, gevariëerd en energiek om naar te luisteren.

Het maakt de sportende klant goed gezind en zorgt voor een leuke sfeer.

Saunatopia, een echt wellness paradijs.

Ontdek wat rust en ontspanning met je doet en breng een bezoek aan Saunatopia. In hun wellnesscomplex kan je voor 5.500 m² aan faciliteiten genieten. Zie jij jezelf al zwemmen in één van hun zwembaden, opwarmen in de sauna en genieten in de jacuzzi onder de sterrenhemel? 

Om hier de rustgevende en aangename sfeer te optimaliseren werd er een afspeellijst samengesteld uit ‘Lounge’, ‘Chill Out’, ‘Ambient’ en ‘Instrumental’. Deze lijst zorgt ervoor dat de muziek zachtjes zweemt op de achtergrond en een rustgevend effect creëert bij de klant.

Wil je graag zelf eens ondervinden hoe Fitopia de klantervaring 100% benut? Neem zeker eens een kijkje op hun website: Fitopia

Voor meer info hieromtrent kan je altijd contact opnemen met onze accountmanager Sebastiaan:

Sebastiaan Denys – Account Manager

+32 494 59 25 51

sebastiaan.denys@groevy.com

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!

Foto’s & reportage door: Charlotte Hancké