Filou & Friends

Kids-kleding

Filou & Friends bestaat uit verschillende stijlvolle winkels doorheen België. Het kids-kledingmerk bindt zich aan 4 verschillende maar belangrijke pijlers:

Fashion Proof. De creativiteit van kinderen kent geen grenzen. Daarom ontwerpt Filou & Friends ensembles waar verbeelding en vrijheid om zelf te combineren alle ruimte krijgen.

Play Proof. Spelende kinderen zijn hun belangrijkste inspiratiebron. Blijvende kwaliteit, met maximale bewegingsvrijheid en minimale slijtage, is een absolute must.

Future Proof. Filou & Friends kijkt vooruit naar de wereld waarin onze kinderen groot zullen worden. Zij verdienen een wereld die leefbaar en veilig is, een samenleving waarin iedereen meetelt.

ASAP. Niet “as soon as possible”, maar wel As Sustainable As Possible. Filou & Friends richt zich op duurzaamheid. Terwijl ze dit doen verliezen ze comfort, eerlijkheid en betaalbaarheid niet uit het oog.

Muziek voor alle leeftijden

Groevy speelt momenteel in de winkels van Filou & Friends in Antwerpen, Brugge, Sint Niklaas, Knokke Heist, Aalst, en in Gent.

In deze winkels houden we niet enkel rekening met de kinderen, maar ook met de ouders. In de winkels speelt een lijst die variëert tussen ‘Pop’, ‘Rock’, ‘Cool Pop’, ‘Dance’, ‘Pop Chill’, ‘R&B’, “Easy soul”. Met andere woorden een hippe gevariëerde lijst die verschillende doelgroepen en leeftijden aanspreekt.

Kindvriendelijke winkelbeleving

Wanneer je naar klantbeleving gaat kijken bij Filou & Friends zie je dat hier goed over na gedacht is. Je komt binnen in een ordelijke en ruime winkel, waar je rustig op je gemak in kan rondkijken en kan passen. In de winkel in Antwerpen is er zelfs een ballenbad voorzien aan de paskamers, zodat de kindjes die komen passen ook daar hun energie in kwijt kunnen.

foto’s: Charlotte Hancké

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!