Diamanti Per Tutti

We nemen je graag mee naar Diamanti Per Tutti in de Steenhouwersvest Antwerpen.

Als diamanthoofdstad van de wereld staat Antwerpen ook bekend om zijn mode-erfgoed op wereldniveau. Antwerpen is dus een perfecte bodem voor een eigentijds juwelenmerk, waar tijdloze diamanten modieus, leuk en toegankelijk zijn.

De juwelen van Diamanti Per Tutti zijn geïnspireerd op tijdloze lijnen en vormen. Diamanti Per Tutti beschrijft hun juwelen als je dagelijkse metgezel. Nooit dominerend, maar net aanwezig genoeg waardoor jij je zelfverzekerd, speciaal en mooi voelt.

Diamanti Per Tutti-sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver, verguld met 18 karaat roze of geelgoud vermeil of wit rhodium, en handgezet met echte natuurlijke diamanten en prachtige edelstenen. Zo zijn ze toegankelijk, authentiek en perfect afgestemd op uw persoonlijke stijl.

Achtergrondmuziek op maat voor DPT

Momenteel speelt Groevy in de winkel van Diamanti per Tutti in Antwerpen en in de nieuwe vestiging in Lille (Rijsel). De stijlen variëren tussen Cool Pop, Easy Chill, Bossa & Balearic. Stijlvolle en rustige muziek die ervoor zorgt dat klanten mee tot rust kunnen komen in de winkel.