Decathlon

Decathlon

We zijn even langs geweest in Decathlon Antwerpen om eens te horen wat de medewerkers en klanten daar van Groevy vinden. Momenteel genieten Decathlon Antwerpen, Olen, Schelle, Mechelen, Lier, Gent, Lochristi, Maldegem en Brussel al van gepersonaliseerde muzieklijsten door Groevy.

Decathlon België, dat zijn 2.500 medewerkers

Medewerkers die er elke dag opnieuw samen naar streven om het plezier en de voordelen van sport toegankelijk te maken voor iedereen. Decathlon maakt sport toegankelijk met scherpe prijzen, zonder toegevingen op het vlak van productkwaliteit. Hun assortiment is zo samengesteld dat ze voor ieder wat wils hebben.

Bij Decathlon staat innovatie centraal in alle activiteiten

Van onderzoek tot verkoop over ontwerp, design, productie en logistiek. De teams van hun twintig Passiemerken steken al hun energie in het ontwerpen van technische, mooie en eenvoudige producten, altijd voor een zo laag mogelijke prijs.

Decathlon draagt het welzijn van hun werknemers hoog in het vaandel.

Dat merk je meteen wanneer je met de werknemers in contact komt. De sfeer op de werkvloer is leuk, de collega’s onder elkaar zijn gedreven en doen hun werk met een glimlach. Wanneer de medewerkers de nood voelden om  te kunnen luisteren naar achtergrondmuziek op de werkvloer, werd er meteen gehoor aan gegeven.

Decathlon kwam in contact met Groevy en we sloegen de handen in elkaar om aan de wensen van de medewerkers te voldoen, rekening houdend met de sfeer in de winkel en de smaak van het cliënteel.

muziek in sportwinkel

Gepersonaliseerde & sportieve muzieklijsten

Omdat de doelgroep in een sportwinkel zoals Decathlon enorm verschillend is, en de sfeer eerder de sportieve en energieke kant uit gaat, maakten we een lijst die in deze context het meest geschikt is. We kozen vooral voor ‘Hits’, ‘Dance’, ‘Pop’, ‘Cool Club’, een vleugje ‘Rock’ en ‘House’.

Tijdens de feestdagen wilden de medewerkers graag kerstmuziek mee verwerkt in hun lijsten, zodat ze ook in de winkel mee kunnen genieten van de kerstsfeer.

muziek in sportwinkel
muziek in sportwinkel
muziek in sportwinkel
muziek in sportmuziek
muziek in sportwinkel
muziek in sportwinkel

Foto’s: www.charlottehancke.be

www.decathlon.com

Voor meer info hieromtrent kan je altijd contact opnemen met onze accountmanager Sebastiaan:

Sebastiaan Denys – Account Manager

+32 (0)3 327 92 99

sebastiaan.denys@groevy.com

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!