De Banier

Creëren, spelen, doen, dat is de missie van De Banier.

De Banier wil jong en oud, klein en groot, individu en groep aanmoedigen om te creëren, te spelen en te doen.

Creëren

Zelf dingen maken is een belangrijke meerwaarde in het dagelijkse bestaan, daarvan zijn ze overtuigd. Met een ruim aanbod creativiteitsmaterialen levert De Banier een grote bijdrage. Zij helpen ideeën omzetten in daden.
Met vernieuwende ideeën en kwaliteitsvolle workshops geven ze iedereen een creatief steuntje. Ze helpen wensen om te zetten in daden.

Spelen

De Banier is het commercieel uithangbord van Chirojeugd Vlaanderen VZW.
Zij willen, net als Chiro, het spel en spelen aanmoedigen. Dat doen ze met een aanbod originele binnen- en buitenspellen voor groot en klein. Chiroleiding en -leden kunnen bij hen terecht voor kwalitatieve kleren, leuke geschenken en degelijke pedagogische publicaties. Zo wordt spelen in de Chiro én daarbuiten nog leuker voor iedereen.

Doen

Met een webwinkel en 11 winkels in Vlaanderen is De Banier toegankelijk voor iedereen die wil creëren en spelen. De Banier verkoopt aan eerlijke, doordachte prijzen. Langs deze weg creëren zij op een duurzame manier middelen voor onze jeugdbeweging.

Ze willen het commerciële spel eerlijk spelen. De Banier wilt dit doen met respect voor en in samenspraak met al hun medewerkers, Chirovrijwilligers en zakelijke partners.
Zo kan iedereen doen, wat hij graag doet.

Achtergrondmuziek op maat van de doelgroep én van de medewerkers

Bij de Banier komen er vooral jongeren over de vloer. Hier is voor gekozen om ook heel veel rekening te houden met de medewerkers die de winkels uitbaten. Daarom moest de afspeellijst in deze winkels uit verschillende genres bestaan die iedereen kan bekoren.

We kozen in samenspraak met de medewerkers voor Pop en Rock muziek uit de 80’s, maar ook hedendaagse pop, Rock en Disco maken deel uit van de lijst. Hier is gekozen voor de iets alternatievere en nostalgische aanpak, met zelfs New Wave en Funk nummers uit de jaren 20.

muziek in hobbywinkel


Voor meer info hieromtrent kan je altijd contact opnemen met onze accountmanager Sebastiaan:

Sebastiaan Denys – Account Manager

+32 (0)3 327 92 99

sebastiaan.denys@groevy.com

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!