Curtres

Over Curtres

Zoek jij lingerie en badmode dat net zo fantastisch voelt en past als dat het eruit ziet? Dan ben je bij Curtres aan het juiste adres! In 2001 opende de allereerste Lingerie Curtres te Kortessem. Vandaar ook de naam “Curtres” een verwijzing naar “Curtricias”, de oude benaming van Kortessem. Ondertussen bestaat Curtres uit 3 lingeriespeciaalzaken, 1 webshop en een team van 11 enthousiaste erkende lingerie stylistes.

Kernwaarden voor een persoonlijke service

Bij Curtres hebben ze duidelijke kernwaarden die ervoor zorgen dat ze een geweldige service kunnen leveren voor hun klanten. Zo blijven de werknemers van curtres altijd open en eerlijk naar zowel elkaar als naar hun klanten toe. Ze zijn nooit te oud om bij te leren en houden er rekening mee dat iedereen anders is.

muziek in lingeriezaak
muziek in lingeriewinkels

Deze waarden zijn zeer belangrijk bij de persoonlijke service die ze hun klanten willen geven. Ze helpen je in de zoektocht naar de perfecte lingerie omdat ze van mening zijn dat iedere vrouw het verdient om te kunnen ervaren welke positieve impact de perfecte lingerie heeft op zowel het lichaam en de geest.

Kwaliteit komt in alle vormen en maten

Curtres kiest bewust voor merken met de jusite prijs-kwaliteit verhouding. Kwaliteit is terug te vinden in anti-allergische producten, perfecte pasvormen, stevigheid maar vooral duurzame materialen en de juiste knowhow.

muziek in lingeriewinkels

Omdat je vandaag ook veel online kan aankopen vindt Curtres de ervaring van de consument in de winkel zéér belangrijk. Ze geven hun klanten de tip om zich best regelmatig te laten adviseren door een erkende lingerie styliste! Niet enkel wat betreft de juiste behamaat, maar ook omtrent de juiste pasvorm.  Uit onderzoek blijkt dat nog steeds 70 procent van de dames de verkeerde beha-maat draagt.

Het is belangrijk dat de klant zich goed voelt.

Om de zintuiglijke klantervaring in de winkels te optimaliseren deed Curtres een beroep op Groevy. Klanten moeten rustig en ontspannen in de winkel kunnen rond kijken, zonder zich gehaast of ongemakkelijk te voelen. Daarbij kan de achtergrondmuziek een grote rol spelen.

Ook in de paskamers van een lingeriezaak is het gemoed van de klant een zeer belangrijk aspect in het aankoopproces. De muziek moet net aanwezig genoeg zijn om de klant een gevoel van bescherming en veiligheid te geven. Ja hoor, muziek heeft effectief de kracht om deze gevoelens bij jou als consument op te wekken.

Achtergrondmuziek op maat

Voor Curtres was het belangrijk dat de achtergrondmuziek een subtiele toevoeging was in de sfeer van de winkel. Daarom maakte Groevy een mix uit bijvoorbeeld ‘cool pop’, ‘pop chill’, ‘Lounge’ en ‘disco’ – genres. Deze lijsten zijn voor zowel jong en oud aangenaam om naar te luisteren. In de 3 winkels spelen ongeveer dezelfde lijsten in dezelfde sfeer, maar dankzij de persoonlijke smaken van de verschillende werknemers zijn ze toch telkens dat tikkeltje anders. Ook op het kantoor van Curtres spelen ze Groevy tijdens de werkuren.

Voor meer info hieromtrent kan je altijd contact opnemen met onze accountmanager Sebastiaan:

Sebastiaan Denys – Account Manager

+32 494 59 25 51

sebastiaan.denys@groevy.com

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!