Colmar

Gezelligheid Troef bij Colmar.

Colmar verwelkomt zijn klanten in een aangename sfeer waar je je thuis voelt. Beleef hier je feestelijke momenten samen met jouw familie, vrienden of collega’s. Als gast bij Colmar kan je ongedwongen kiezen uit de verschillende formules en mogelijkheden. Je kan optimaal genieten van de vrijheid & variatie van hun verse gerechten.

Correcte maaltijden aanbieden aan democratische prijzen. Dat is de missie van de Colmar-restaurants.

Bij Colmar willen ze hun liefde voor de keuken met jou delen, los van fastfoodformules, klassieke restaurants en brasseries. Dat doen ze door het aanbieden van kwaliteitsproducten aan voordelige prijzen. Ook het drankenbuffet is inbegrepen in de prijs, zodat je op voorhand altijd weet wat je zal betalen. Elke dag opnieuw bieden ze kwaliteitsproducten aan op unieke en gevarieerde buffetten.

De juiste muzikale toets bij een smakelijk buffet

Iedereen is welkom bij Colmar Restaurants. Alle doelgroepen van alle leeftijden kunnen hier een hapje komen eten. We zochten muziek voor elk wat wils & die de gezellige sfeer in het restaurant benadrukt.

‘Pop chill’, ‘Bossa Nova’, ’80’s’, ‘Popmuziek’, ‘Jazz’, ‘Lounge’, ‘Cool Funk’, ‘Nillies’, maar ook ‘Disco’, ‘Dance’ en zelfs een vleugje ‘New Wave’ zorgen ervoor dat er voldoende genres zijn in de lijsten. Per locatie zijn er lijsten op maat gemaakt die aanleunen bij de persoonlijke voorkeuren van elk restaurant.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!