Colmar

Gezelligheid Troef bij Colmar.

Colmar verwelkomt zijn klanten in een aangename sfeer waar je je thuis voelt. Beleef hier je feestelijke momenten samen met jouw familie, vrienden of collega’s. Als gast bij Colmar kan je ongedwongen kiezen uit de verschillende formules en mogelijkheden. Je kan optimaal genieten van de vrijheid & variatie van hun verse gerechten.

Correcte maaltijden aanbieden aan democratische prijzen. Dat is de missie van de Colmar-restaurants.

Bij Colmar willen ze hun liefde voor de keuken met jou delen, los van fastfoodformules, klassieke restaurants en brasseries. Dat doen ze door het aanbieden van kwaliteitsproducten aan voordelige prijzen. Ook het drankenbuffet is inbegrepen in de prijs, zodat je op voorhand altijd weet wat je zal betalen. Elke dag opnieuw bieden ze kwaliteitsproducten aan op unieke en gevarieerde buffetten.

De juiste muzikale toets bij een smakelijk buffet

Iedereen is welkom bij colmar. Alle doelgroepen van alle leeftijden kunnen hier een hapje komen eten. Dat betekend dus dat we bij het samenstellen van de muzieklijsten ook heel breed konden gaan. We zochten muziek die genoeg variërend werkt en dus voor elk wat wils is. Maar tegelijkertijd is het muziek die de gezellige sfeer in het restaurant benadrukt.

‘Pop chill’, ‘Bossa Nova’, ’80’s’, ‘Popmuziek’, ‘Jazz’, ‘Lounge’, ‘Cool Funk’, ‘Nillies’, maar ook ‘Disco’, ‘Dance’ en zelfs een vleugje ‘New Wave’ zorgen ervoor dat er genoeg verschillende genres voorkomen in de lijsten. Per locaties zijn er verschillende lijsten gemaakt die elk een beetje aanleunen bij de persoonlijke voorkeuren van elk restaurant.

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!