Club Exphair

Beleef jouw kappersbezoek op het hoogst mogelijke niveau

Club Exphair wil een voorbeeld stellen voor hoe jij een kappersbezoek op het hoogst mogelijke niveau kan ervaren. Ze voldoen graag aan de hoge verwachtingen van hun gasten. Daarvoor leunen ze op hun team van enthousiaste en zeer ervaren vakmensen. Deze experten worden continu bijgeschoold om met de nieuwste technieken en meest recente wetenschap de beste resultaten te behalen voor gezond & glanzend haar.

Bij Club Exphair geloven ze in de innerlijke schoonheid van elk individu. Ze streven ernaar om met een passende snit en kleur de beste mogelijke versie van hun klanten te creëren. Hun missie bestaat er uit om jou optimaal te laten genieten van een uitmuntende kappersbeleving. Dit in een omgeving die rust, gezelligheid en gemoedelijkheid uitstraalt. Bij Club Exphair verwelkomen ze je hartelijk met een glaasje bubbels of een heerlijk kopje koffie.

Het salon wordt onderverdeeld in 2 zones: het kapsalon vooraan & de wellness achteraan

Vooraan in het salon is er ruimte en plaats gemaakt voor de dagdagelijkse haarverzorging. Hier komen verschillende doelgroepen van verschillende leeftijden voor een nieuwe haarsnit. Achteraan in het salon is er een wellness-ruimte gecreëerd. Daar is de doelgroep veel meer op zoek naar rust en ontspanning. Dat wil dus zeggen dat ook de muziek van Groevy deze ruimtes met elkaar breekt door verschillende genres te spelen. Vooraan wordt er vooral hedendaagse popmuziek en easy hits gespeeld.

Terwijl er achteraan in de wellness-ruimte meer Ambient, New age en Instrumental wordt gespeeld. Hiervoor zijn er 2 verschillende players voorzien die elk aangesloten zijn op hun eigen muziekinstallatie.

Foto’s: Charlotte Hancké

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!