Ceceo

Groevy heeft gepersonaliseerde achtergrondmuziek samengesteld voor kapperszaak CECEO in Schoten. We trokken vorige week naar CECEO om eens te horen wat Peter er van vind.

 

Het optimaliseren van de klantervaring

Peter wilt de klantervaring in zijn kapperszaak optimaliseren. Dit doet hij door een aangename omgeving te creëren voor zijn klanten. Terwijl dat zijn klanten in de stoel zitten en in spanning afwachten op hun nieuwe kapsel, kunnen ze nu luisteren naar achtergrondmuziek die perfect past bij de zaak Ceceo.

 

Groevy maakt playlisten op maat van de klant.

De klanten van Ceceo reageren zeer goed op de achtergrondmuziek. Het moest aangename en rustige muziek zijn, maar ook niet té rustig. Aan de wastafel worden er ook regelmatig massages gegeven, daarom mocht de achtergrondmuziek dan ook weer niet te hevig zijn. Het was een zoektocht naar het juiste ritme en tempo, om zo de muziek te doen matchen met de sfeer die in de zaak hangt.  

 

 

Opvolging is key

Peter is zeer tevreden met het resultaat nu. Er is voldoende afwisseling, en moest er toch eens een nummer bij zitten dat niet past binnen het geheel, dan kunnen ze altijd een belletje geven naar Groevy. Groevy voert de aanpassingen vervolgens zo snel mogelijk door en lost eventuele problemen zo snel mogelijk op. David, onze muziekprofessional zorgt ervoor dat de achtergrondmuziek altijd up-to-date is. Om de zoveel tijd voert hij aanpassingen uit waardoor de oudere nummers uit de lijst worden gehaald en er een heleboel nieuwe nummers in komen te staan, die weliswaar nog steeds passen binnen de sfeer en branding van de zaak Ceceo.

 

  achtergrondmuziek op maat bij ceceo  

 

Beeldschermcommunicatie door ThisPlays2

Het overkoepelende bedrijf ThisPlays2 verzorgt ook de beeldschermcommunicatie van CECEO. Dit hielp Peter om de de klantervaring in zijn kapperszaak optimaliseren. Klik op de volgende link om daar meer over te lezen: Beeldschermen in spiegelbeeld bij CECEO

 

Voor meer info hieromtrent kan je altijd contact opnemen met onze accountmanager Sebastiaan:

Sebastiaan Denys Account Manager

M +32 494 59 25 51

sebastiaan.denys@groevy.com    

 

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!