Cats & Dogs

Cats & Dogs is de (natuur)winkel
voor je huisdier

Het verhaal van Cats & dogs gaat over jou, je huisdier en de zorg voor je beste vriend in huis. In hun winkels vind je de beste producten voor je huisdier: ze zijn jouw dierenspeciaalzaak waar je in vertrouwen natuurlijke producten aankoopt.

Reken op persoonlijk advies – elk huisdier is een ander verhaal – en eerlijke producten waar je huisdier beter van wordt. De familiale onderneming heeft een lange traditie in service en kwaliteit, samen met jou geven ze je huisdier de producten die het verdient en die het best passen bij een natuurlijke gang van zaken.

Onze office-dog Rosa geeft je alvast een korte rondleiding in één van hun winkelpunten.

achtergrondmuziek van

Muziek op maat voor een breed publiek

Bij Cats & Dogs komt er een breed publiek over de vloer. Hier werd ook rekening mee gehouden bij de samenstelling van de muzieklijst. Samen met de verschillende winkelmanagers en medewerkers werd er muziek gekozen die bestaat uit ‘POP’, R&B’, ‘Cool Club’, ‘Dance’, in combinatie met een vleugje 90’s en rockmuziek. Deze genres spreken zowel klanten als medewerkers aan van alle leeftijden.

Momenteel zijn de Cats & Dogs winkels van Schilde, Sint Job, Kalmthout, Rijkevorsel, Lier & Sint Katelijne-Waver al Groevy klant.

Creatief omgaan met geluiden

Cats & Dogs wilde graag net dat ietsje meer doen om de klantervaring in hun winkel te optimaliseren. Ze vroegen aan Groevy om mee creatief na te denken.

Dierengeluiden doen je in de winkel wegdromen naar zonnige dagen op een boerderij.

Om de 10 minuten worden er tussen de liedjes verschillende soorten dierengeluiden afgespeeld: kakelende kippen, miauwende katten, ritselend gras, vogelgeluiden, boerderijgeluiden, enzoverder. Deze worden ook net zoals de afspeellijsten om de zoveel tijd vernieuwd en bijgewerkt.

achtergrondmuziek in dierenwinkel

Voor meer info hieromtrent kan je altijd contact opnemen met onze accountmanager Sebastiaan:

Sebastiaan Denys – Account Manager

+32 494 59 25 51

sebastiaan.denys@groevy.com

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!