Cameleon - Rengo Street

De ondernemer Jean-Cédric Van der Belen Richtte in 1988 Cameleon op.

Cameleon is een vernieuwend concept waar liefde voor stijl gecombineerd wordt met verantwoordelijkheid voor het milieu. De winkel ligt boordevol designerartikelen voor dames, heren, kinderen en thuis. Dat tegen prijzen die tot 60% onder hun normale adviesprijs liggen.

Toen in 2009 de winkel in Woluwe werd geopend, kon Cameleon met zijn trouwe klanten de allereerste eco-winkel van Europa delen. De winkel won zowel lokaal als internationaal prijzen voor de toewijding en innovatie, van een milieuvriendelijke winkelruimte. Vanaf het eerste ontwerp stond de omgeving centraal in de Cameleon-winkel in Woluwe. In elke fase van het proces werden er eco-ideeën geïntegreerd. Er werden 1200 bomen herplant om het gebruik van lokaal geproduceerd hout te compenseren, er worden alleen natuurlijke, oplosmiddelvrije producten gebruikt tijdens de bouw, en er werd een natuurlijk ventilatiesysteem ingebouwd op de hele locatie. Zo groen mogelijk dus. Ook vandaag blijft de winkel nog steeds evolueren en verbeteren.

Achtergrondmuziek door Groevy

Groevy verzorgt doorheen de 2 winkels (Woluwe & Genval) de achtergrondmuziek. Deze lijsten bestaat uit een vibrante mix van Cool Pop, Bossa Nova, Indie, Lounge, & jazz. Deze muziek zorgt voor een extra samenhangende, rustgevende en stijlvolle toets doorheen het winkelgebouw.