Bellewaerde

Bellewaerde

Bellewaerde Park is een pret- en dierenpark bij Ieper, gelegen in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Het park is in handen van het Franse Compagnie des Alpes. Bellewaerde telt 54 hectare grond en is vooral beroemd om zijn vele dieren en de aandacht voor thematisering.

In Bellewaerde zijn verschillende zones waar zowel jong als oud hun draai kunnen vinden. Of je nu naar de dieren wil gaan kijken, rustig wil wandelen of in allerlei achtbanen wil roetsjen, in Bellewaerde kan het allemaal.

Beleving in een veelzijdig pretpark als Bellewaerde

klantbeleving in een pretpark is natuurlijk heel erg belangrijk. Kinderen moeten zich kunnen inleven en hun fantasieën moeten zo goed mogelijk tot leven gebracht worden. Welk medium is dan geschikter om dit te verwezenlijken dan met muziek?

Groevy maakte voor alle verschillende zones in het park aparte afpeellijsten, waardoor de thema’s in het park tot leven komen. Zo heb je een zone Mexico, Bos, Cowboy, Jungle, Wakala Canada, Kidspark, de Ingang bij de leeuw van Bellewaerde, het Aquapark en de nieuwe zone The King’s Table.

Denk dus aan verschillende afspeellijsten vol met Mexicaanse Mariachimuziek, Junglegeluiden, country & Western, middeleeuwse riddermuziek en nog veel meer. En dat elk in hun eigen zone. Ontdek het zelf en beleef de wondere wereld van Bellewaerde!

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!