Bakkerij Tine

In het centrum van Hemiksem, bevindt zich al jaren een authentieke bakkerij. Of het nu woensdag na de markt is, voor een lekker uitgebreid ontbijt op zondag of een fleurige, gepersonaliseerde taart, bij bakkerij Tine vind je alles!
Groevy ging even langs om een babbeltje te slagen met Koert, de man van Tine, en één van de gezichten achter de bakkerij.
Bekijk de video:

 

Twee warme bakkers

 

Koert en Tine zijn gepassioneerde bakkers, op zoek naar de beste werkomgeving voor hun medewerkers. Niet enkel dat, ook willen ze een aangename sfeer creëren in de winkel voor de klanten. Bakkerij Tine is dan ook een gezellige en warme bakker, waar je vriendelijk en met een glimlach ontvangen wordt.

Terwijl we Koert zijn verse rijsttaartjes uit de oven zagen halen, vertelde hij dat hij vroeger radio speelde in de winkel. Hij merkte op dat het vele gebabbel op de radio eerder als storend wordt ervaren. De gesprekken die op dat moment op de radio gevoerd worden, kunnen de klanten en collega’s toch niet mee volgen. Dat komt omdat de klanten maar korte tijd in de winkel spenderen of gewoon in gesprek zijn met de medewerkers.

 

 

Daarom gingen Koert en Tine opzoek naar een streamingsdienst met enkel muziek, geen reclame en geen gebabbel, om de gezellige sfeer in hun winkel te kunnen optimaliseren. Via hun zoon Matthijs, die ook klant is van Groevy en eigenaar van Hemmat in Antwerpen, kwamen ze bij Groevy terecht.

 

Achtergrondmuziek op maat

 

Na een leuk gesprek en een eerste impressie van de winkel heeft Groevy een afspeellijst samengesteld voor de bakkerij. Omdat er in de bakkerij een verschillend publiek binnen stapt, wordt er afgewisseld tussen verschillende pop-nummers, funk, 80’s, ballads, jazz, R&B en zelfs lounge. Deze lijst bestaat uit muziek van alle tijden, zowel in het nederlands, frans als in het engels. Ook met hun jongere medewerkers werd er rekening gehouden en modernere nummers werden mee in de lijst verwerkt.

 

Achtergrondmuziek voor Bakkerij Tine

 

Het is aangenaam vertoeven in de bakkerij, voornamelijk door de vriendelijke mensen, het mooie interieur, de geur van vers brood en gebak en de aangename sfeer. Ook wij stapten na dit gesprek met een grote glimlach op ons gezicht weer buiten.

 

Missie geslaagd!

 

 

Voor meer info hieromtrent kan je altijd contact opnemen met onze accountmanager Sebastiaan:

Sebastiaan Denys Account Manager

M +32 494 59 25 51

sebastiaan.denys@groevy.com

 

 

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?
Wil je graag meer blogberichten zien?
Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!