Ambertree

Ambertree is een sfeervolle interieurzaak waar passie voor design centraal staat. Gevestigd in de voormalige cinemazaal ‘Agora’, is deze showroom de uitgelezen plek om nieuwe ideeën op te doen en om de collectie designmeubels, verlichting en woonaccessoires met eigen ogen te zien, voelen en beleven. Je vindt er meer dan 50 merken onder één dak en een aanbod dat steeds is afgestemd op de laatste trends.

achtergrondmuziek bij ambertree

Het creatief team van interieurarchitecten en stylisten maakt je met veel plezier wegwijs in het gamma en begeleidt je met persoonlijk interieuradvies op maat van jouw leefsituatie, dromen én budget. Zo kunnen ze je helpen met de keuze van passende accessoires, maar evengoed de totaalinrichting van je woning verzorgen.

Hoe sfeer en design hand in hand gaat met de juiste achtergrondmuziek

Dankzij de eindeloze mogelijkheden op het vlak van materiaal- en stofkeuze past hun collectie in iedere interieurstijl, van landelijk en rustiek tot strak en modern. Ook professionele klanten zoals projectontwikkelaars, (interieur-)architecten of horecaondernemers begeleiden ze graag bij het realiseren van hun project. Ben je op zoek naar tuinmeubelen of -decoratie? Dan kan je op afspraak terecht op de outdoor locatie in Schilde.

achtergrondmuziek bij ambertree
achtergrond muziek bij ambertree

Groevy ging in gesprek met Wim Wilmsen: marketing manager bij Ambertree. Omdat sfeer en design centraal staan in de showroom, is de juiste achtergrondmuziek ook zeer belangrijk.

Eerder maakte Ambertree gebruik van een streamingsdienst. Maar door de beperkte afspeellijsten en de tijd die er in moet geïnvesteerd worden om op zoek te gaan naar de juiste muziek, besloot Ambertree om met Groevy in zee te gaan.

achtergrondmuziek Ambertree
muziek ambertree

Seizoensgebonden

Ambertree straalt klasse en een unieke stijl uit, die ook in de samenstelling van muziek tot uiting komt. De collecties van Ambertree veranderen regelmatig en worden afgestemd op de 4 seizoenen. De seizoenen vormen dus ook 4 verschillende stijlen doorheen de achtergrondmuziek. In de zomer worden er bijvoorbeeld lijsten samengesteld uit ‘Deep House’, ‘Electro’, ‘Cool club’, en ‘Dance’. Deze mix zorgt voor een meer ‘up-tempo’ ritme en de nodige Ibiza-vibes.

Website Ambertree: https://www.ambertree.be/nl

Voor meer info hieromtrent kan je altijd contact opnemen met onze accountmanager Sebastiaan:

Sebastiaan Denys | Account Manager

M +32 494 59 25 51

sebastiaan.denys@groevy.com

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!