AD Delhaize

achtergrondmuziek supermarkt

Customer experience AD Delhaize

Wanneer je in de moderne winkels van AD Delhaize binnen komt zie je meteen dat ‘customer experience’ en beleving hoog in het vaandel gedragen worden. Dan kan gepersonaliseerde muziek natuurlijk niet ontbreken. Groevy levert momenteel gepersonaliseerde muzieklijsten aan een tiental filialen. 

Per filiaal een persoonlijke aanpak

Elk filiaal is gevestigd in een andere omgeving, bijvoorbeeld in de stad of op het platteland. Dit betekent dus dat er voor elk filiaal gekeken moet worden naar wat de specifieke doelgroepen zijn. Ook de persoonlijke smaak van de medewerkers wordt mee opgenomen in de keuze van muziek.  Na het bespreken van elk persoonlijk format en het uitschrijven van de gewenste sfeer, konden de Groevy programmamakers meteen aan de slag.

achtergrondmuziek supermarkt
achtergrondmuziek supermarkt

De juiste muziek op het juiste moment

Dankzij de groevy-schedule kunnen de medewerkers elke ochtend voor de openingsuren starten met hun eigen persoonlijk gekozen genres en nummers. Zo wordt de ochtend gestart op het ritme en in de sfeer die ze zelf bepaald hebben. De rekken aanvullen en de winkel voorbereiden voor de drukke dag was nog nooit eerder zo aangenaam. 

Vanaf de openingsuren wordt er muziek afgespeeld die rekening houdt met de smaak consument. De rode draad in de verschillende afspeellijsten zijn vaak een mix tussen de hits top 50, Popmuziek, Feel Good en klassiekers. 

Wat geluid betreft, pakte Sovilux de volledige audio-installatie aan. Het volledige audio-gebeuren werd onder handen genomen zodat er op elke plaats voldoende muziek te horen is zonder aloverheersend te zijn of de klant te storen.

Zaakvoerder Sam De Witte van AD Delhaize Deinze vertrouwde ons toe :

Een echte verbetering,

zowel voor onze

medewerkers als voor

onze klanten!

Voor meer info hieromtrent kan je altijd contact opnemen met onze accountmanager Sebastiaan:

Sebastiaan Denys – Account Manager

+32 494 59 25 51

sebastiaan.denys@groevy.com

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!