Autocenter De Rudder

Autocenter De Rudder

 

Autocenter De Rudder is een familiebedrijf opgestart in 1986 en bevind zich op 400 meter van de “op- en afrit Groenendaal” aan “de  grote ring rond Brussel”,  op wandelafstand van het centrum van Hoeilaart. Autocenter De Rudder is aangesloten bij “CEVA Tyre Network”; Het Belgisch netwerk van professionele bandenspecialisten.

 

 

 

Het optimaliseren van de klantervaring

 

Jurgen wilt de klantervaring in zijn zaak optimaliseren. Dit doet hij door een aangename omgeving te creëren voor zijn klanten en voor zijn collega’s. In zijn zaak komen verschillende soorten klanten, zowel jong als oud. Mensen die banden willen laten vervangen, maar ook mensen die het juiste materiaal komen kopen voor een sportieve fietsvakantie. De juiste achtergrondmuziek kan hier dus niet achterblijven.

 

achtergrondmuziek door Groevy in autocenter De Rudder

 

Toen we in gesprek gingen met de klant merkten we dat Jurgen het écht begrepen heeft. Hij begreep niet dat bepaalde zaakvoerders er voor kiezen om de foute of zelfs géén achtergrondmuziek te spelen in hun zaak. Jurgen vindt muziek een enorme meerwaarde, zowel voor de beleving tijdens het winkelen maar bijvoorbeeld ook in restaurants en andere zaken.

 

achtergrondmuziek in autocenter De Rudder

 

Met de muzikale achtergrond van Jurgen als DJ, was het een interessante zoektocht naar de juiste muziek. Jurgen weet heel goed waar hij zelf graag naar luistert en wat er past bij de sfeer van zijn zaak. Samen met Sebastiaan en David stelden we lijsten samen die beantwoorden aan de wensen van Jurgen en zijn collega’s.

 

 

Groevy maakt achtergrondmuziek op maat van het autocenter

 

De klanten van Autocenter De Rudder reageren zeer goed op de achtergrondmuziek. Het was een zoektocht naar het juiste ritme en tempo, om zo de muziek te doen matchen met de sfeer die in de zaak hangt: We kozen voor een mix tussen lounge en cool pop, met af en toe eens een herkenbaar nummer uit de 80s of 90s. Zo creëren we ook af en toe een glimlach op de gezichten van de klanten en medewerkers.

 

achtergrondmuziek door Groevy in autocenter De Rudder

 

Opvolging is key

 

Jurgen is zeer tevreden van de service van Groevy. Wanneer er een nummer bij zit dat niet past binnen het geheel, dan kan hij altijd een belletje geven naar Groevy. Groevy voert de aanpassingen vervolgens zo snel mogelijk uit en lost eventuele problemen zo snel mogelijk op. David, onze muziekprofessional zorgt ervoor dat de achtergrondmuziek altijd up-to-date is. Om de zoveel tijd voert hij aanpassingen uit waardoor de oudere nummers uit de lijst worden gehaald en er een heleboel nieuwe nummers in komen te staan, die weliswaar nog steeds passen binnen de sfeer en branding van Autocenter De Rudder.

 

 

Voor meer info hieromtrent kan je altijd contact opnemen met onze accountmanager Sebastiaan:

Sebastiaan Denys Account Manager

M +32 494 59 25 51

sebastiaan.denys@groevy.com

 

 

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?
Wil je graag meer blogberichten zien?
Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!

 

 

tekst: Charlotte Hancké
Foto’s: Charlotte Hancké