Word jij onze Account Manager?

Maar vooral: wie ben jij?

Je hebt een enorme passie en kennis voor muziek. Als de klant “War on Drugs” zegt, weet jij exact welk muziekgenre er bedoeld wordt. Je bent sociaal ingesteld en gaat graag op pad om connecties te leggen met nieuwe klanten. Je stelt en volgt de offertes op. Is de offerte goedgekeurd, bedank je onze nieuwe klant, bestel je alles bij onze leveranciers en plan je de taken in voor het operationele team. Ondertussen communiceer je met onze klanten over de volgende stappen.

Je bent een kei in positieve klantgerichte communicatie, waarbij teamwork hoog bij je staat aangeschreven. Je bent proactief en georganiseerd in je manier van werken. Je kan zelfstandig werken en houdt ervan om processen te verbeteren.

Je komt terecht in een 15 koppig team van doeners en denkers, jonge collega’s en iets minder jonge collega’s met een hoge “yes we can” visie. ThisPlays2 en Groevy zijn beide een waarde gedreven organisatie waar transparantie, bereikbaarheid en snelheid ervoor zorgen dat geen enkele dag dezelfde is. Bovendien zijn er doorgroeimogelijkheden want er is nog zo veel te doen.

Je spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Frans.

Als jij de juiste persoon bent, krijg je een correct loon, een pensioenverzekering, een (Hybride) firmawagen, maaltijdcheques, GSM, en een laptop.

Meet our team:

Wie zijn wij?

Groevy is sinds 2018 de muziekafdeling binnen het bedrijf ThisPlays2.

ThisPlays2 en Groevy ondersteunen retailers en bedrijven om sfeer, communicatie en verkoop op de winkelvloer te optimaliseren door middel van animatie video’s, beeldschermcommunicatie, maar wat voor jou het belangrijkst is: muziek op maat.

Groevy onderscheidt zich door niet alleen audio installaties te plaatsen en te onderhouden, maar is ook de dagdagelijkse partner voor programmatie van alle beelden en muziek.

Dankzij gepersonaliseerde achtergrondmuziek en gepersonaliseerde spotjes beschikken de klanten van Groevy over een efficiënt en krachtig communicatiemiddel, wat zorgt voor een intensere winkelbeleving, optimaal geïnformeerde klanten en een verhoogde omzet.

Interesse?

Stuur zeker je CV naar:

info@groevy.com