Sovilux: Onze parner in audiovisuele beleving

Sovilux zoekt naar vernieuwende oplossingen

Bij Sovilux mag je als klant écht dromen. Geen enkele hoogtechnologische oplossingen gaan ze uit de weg. Met geluidsinstallaties en luidsprekers, beeldschermen en verlichting tekenen ze de audiovisuele installatie uit waar jij naar op zoek bent: de installatie die je klanten precies die beleving bezorgt die jij voor ogen hebt.

Heeft je huidige audio, video, verlichting of IT-infrastructuur een upgrade nodig om dat voor elkaar te krijgen? Dan brengt Sovilux dat ook graag voor jou in orde.

Muziek in jouw winkel maar nog geen audio-installatie?

Wil je wel graag muziek maar is er nog niets voorzien op de locatie om die muziek af te spelen? Het is niet altijd even eenvoudig en een “gewone” of huiselijke muziekinstallatie voldoet niet altijd.

Wanneer je bijvoorbeeld met omroepsystemen werkt in jouw zaak is er vaak iets geavanceerdere technologie nodig om de juiste balans te vinden tussen de verschillende frequenties en geluiden.

Voor een persoonlijke en op maat gemaakte oplossing kan je dus bij sovilux terecht. Alexis en Pieter luisteren naar wat jij nodig hebt en helpen je innoveren van A tot Z. De inhoud of muziek zelf wordt dan weer geleverd door de muziekbutlers van Groevy.

voor meer info over sovilux, neem een kijkje op:

Voor meer info hieromtrent kan je altijd contact opnemen met onze accountmanager Sebastiaan:

Sebastiaan Denys – Account Manager

+32 494 59 25 51

sebastiaan.denys@groevy.com

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!