Hairteam David

Groevy heeft gepersonaliseerde achtergrondmuziek samengesteld in de kapperszaak Hairteam David.

Het optimaliseren van de klantervaring

Noël wilt de klantervaring in zijn kapperszaak optimaliseren. Dit doet hij door een aangename omgeving te creëren voor zijn klanten. Terwijl dat zijn klanten in de stoel zitten en in spanning afwachten op hun nieuwe kapsel, kunnen ze nu luisteren naar aangename achtergrondmuziek in de kapperszaak.

 

muziek bij Hairteam David

 

Groevy maakt playlisten op maat van de klant.

De muziek bij Hairteam David moest geschikt zijn voor jong en oud. Er speelt een leuke mix van ‘Cool Pop’ en ‘easy Feel good”, in combinatie met Franse, Engelse en Nederlandse chansons. Het was een zoektocht naar het juiste ritme en tempo, om zo de muziek te doen matchen met de sfeer die in de zaak hangt.

Opvolging is key

Noël is zeer tevreden met het resultaat nu. Er is voldoende afwisseling, en moest er toch eens een nummer bij zitten dat niet past binnen het geheel, dan kunnen ze altijd een belletje geven naar Groevy. Groevy voert de aanpassingen vervolgens zo snel mogelijk uit en lost eventuele problemen zo snel mogelijk op. David, onze muziekprofessional zorgt ervoor dat de achtergrondmuziek altijd up-to-date is. Om de zoveel tijd voert hij aanpassingen uit waardoor de oudere nummers uit de lijst worden gehaald en er een heleboel nieuwe nummers in komen te staan, die weliswaar nog steeds passen binnen de sfeer en branding van de zaak.

 

achtergrondmuziek Hairteam David

 

Beeldschermcommunicatie door ThisPlays2

Het overkoepelende bedrijf ThisPlays2 verzorgt ook de beeldschermcommunicatie van CECEO. Dit hielp Peter om de de klantervaring in zijn kapperszaak optimaliseren. Klik op de volgende link om daar meer over te lezen: Beeldschermcommunicatie en een etalagescherm voor Hairteam David

 

Voor meer info hieromtrent kan je altijd contact opnemen met onze accountmanager Sebastiaan:

Sebastiaan Denys Account Manager

M +32 494 59 25 51

sebastiaan.denys@groevy.com  

 

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?
Wil je graag meer blogberichten zien?
Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!