Ben jij al in de Valentijns-stemming?

Binnenkort is het weer zover:

De winkels worden versierd met roze ballonnen in hartvorm, rode confetti ligt in elke etalage en overal waar je loopt zie je de verliefde koppeltjes hand in hand.

Ben jij je als zaakvoerder al volop aan het voorbereiden? Misschien heb je wel een winkel of een restaurant, een bloemenzaak of pralinen winkel? Wordt jouw zaak voor één dag helemaal omgetoverd tot het Cupidorijk? Lees dan zeker even verder, want wij kunnen je helpen om jouw Valentijns-thema tot het volgende niveau te brengen.

Ook met achtergrondmuziek streven we naar perfectie.

Het is een beetje zoals met Kerstmuziek. Iedereen vindt het leuk en gezellig, maar het mag niet te veel zijn en ook niet te weinig. Zolang het maar op tijd begint en terug stopt worden we er allemaal gelukkig van.

Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste balans te vinden tussen de low-tempo, romantische ballads, en de sfeer die jouw zaak eigenlijk écht ademt. Welke nummers steek je wel of niet in je Valentijns-lijsten en hoe mix je deze met jouw dagdagelijkse achtergrondmuziek? Daar kan Groevy je bij helpen.

Onze cupido-muziekprofessional doet zijn werk!

Dankzij de volledig geautomatiseerde software achter Groevy kunnen we de balans tussen de romantische nummers en de dagdagelijkse nummers perfect op punt zetten. Jij laat ons gewoon weten om de hoeveel nummers je graag een valentijns-liedje wil horen en we will make it work.

Dat niet alleen, maar we hebben ook een muziekprofessional tussen onze collega’s, die speciaal elk jaar de valentijns-lijst zorgvuldig updated met nieuwe liefdesliedjes. Hij zorgt er eigenhandig voor dat de liedjes zich in een positieve en romantische sfeer bevinden, zodat ze jouw klanten een goed gevoel bezorgen in jouw zaak.

Ready to set the mood?

Wil jij ook valentijnsliedjes in jouw zaak op 14 februari?

Laat het ons weten!

Wil je graag meer klantenverhalen lezen?

Wil je graag meer blogberichten zien?

Volg ons ook op FacebookInstagram & op Linkedin!